Support

U kunt ons altijd bellen op nummer:
06 3616 4528
. Wij staan u graag te woord. of maak een ticket aan.

6 + 6 =

klanten aanmelden

Kent u mensen die ook op zoek zijn naar een nieuwe website, webshop, kassasysteem of iets anders op het gebied van it? Laat ze kennis maken met Appmaniacs of Menukaart Digitaal en ontvang hoge kortingen. Maak hierboven een ticket aan of bel ons. 06 3616 4528 .

Alle mogelijkheden op een rij

Digitale menukaart

Online bestellen

Web design

QR code

Snelle doorloop

Verkoop analyse

1,5 meter afstand

Push berichten

Volgen via GPS

Digitale PORTEMONNEE

Kassasysteem

Verzend Bestelling

veel gestelde vragen

Hier leest u de meest gestelde vragen over verkoop. Als u echter nog steeds niet-geadresseerde vragen heeft, bel of mail ons dan gewoon.
Is Menukaart Digitaal compatible met mijn eigen hardware
Jazeker, onze software kunt u zelfs gebruiken vanaf uw mobile telefoon. Na het openen is het kassasysteem ook bereikbaar zonder internet.
Kunnen er ook bestellingen worden gedaan vanuit de website

Ja, één van de voordelen van ons systeem is dat alles met elkaar gekoppeld is. Webshop, bestel app en kassasysteem werken samen. Op deze manier heeft u centraal inzicht in uw organisatie. Ook wanneer u meerdere vestigingen heeft.

Ik heb al een kassasysteem, kan ik alleen aan app/website laten ontwikkelen?

Ja, wij staan u heel graag te woord met een goed advies en kunnen u helpen met op een breed gebied. Vaak is het mogelijk om onze apps of website te koppelen aan uw huidige kassasysteem. Dit hangt natuurlijk af waar u mee werkt.

Ik ben niet technisch krijg ik ondersteuning?

Jazeker! Wij willen dat alles perfect voor u werk! Online en telefonische ondersteuning is gratis bij elk abonnement, dus u kunt ons een bericht sturen of bellen wanneer u vastloopt. Wij zijn dagelijks bereikbaar tussen 10:00 en 22:00

Mijn internet werkt niet altijd goed, is Menukaart Digitaal geschikt voor mij?

Hoewel we u ten zeerste aanbevelen Menukaartdigitaal uit te voeren met een stabiele internetverbinding, weten we dat uw webprovider u af en toe in de steek kan laten. Daarom heeft Menukaartdigitaal een offline modus waarmee u nog steeds een aantal winkeltaken kunt uitvoeren, zoals contante betalingen en het zoeken naar producten. Andere functies zijn echter niet offline beschikbaar.

Lees dit Help-artikel over de offline modus voor meer informatie over wat u wel en niet kunt doen met Vend wanneer u offline bent. Onnodig te zeggen dat u moet investeren in een betrouwbare internetverbinding om ervoor te zorgen dat Vend (samen met andere delen van uw bedrijf) zonder problemen kan functioneren.

Ik heb meer dan een winkel is dit systeem geschrikt voor mij?

Ja. Menukaartdigitaal werkt uitstekend voor ondenemingen met meerdere locaties en maakt het gemakkelijk om uw voorraad, personeel en klantinformatie op al uw locaties te beheren. Zie onze prijspagina voor meer informatie over onze abonnementen met meerdere locaties.